Triage Talent: de basis op orde!

Triage is misschien wel het belangrijkste onderdeel van jouw werk. Naast dat het veiligheid biedt voor de patiënten, draagt het ook bij aan het werkplezier van je collega’s als er een goede triage wordt verricht. Reden voor ons om programma te organiseren waarbij we jou in één dag de basis van het triage vak bijbrengen.

De cursus staat onder leiding van Jojanneke Kant. Als huisarts en kaderarts spoedzorg weet zij als geen ander welke kennis en vaardigheden je nodig hebt om een goede triage te verrichten. Haar passie voor het verbeteren van de kwaliteit van de triage en haar vermogen om dit te vertalen naar begrijpelijke taal maken haar een ware autoriteit op het gebied van spoedzorg en triage. Doe er je voordeel mee!

Programma

09.00 uur registratie
09.30 uur Blok 1: Basisregels, toestandsbeeld en ABCD
11.00 uur pauze
11.30 uur Blok 2: Ingangsklacht en de triagecriteria
13.00 uur lunch
14.00 uur Blok 3: De uitkomst van de triage en de valkuilen
15.30 uur pauze
16.00 uur Blok 4: Communicatie tijdens triage
17.30 uur einde programma

Wil jij een triage talent worden? Meld je dan snel aan voor deze unieke cursus want de inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Type scholing

Masterclass

Datum & plaats

25 november 2024
Van der Valk Rotterdam – Blijdorp

Kosten

€295 (vrijgesteld van BTW)

Doelgroep

Triagisten & doktersassistenten

Accreditatie

6 punten (KABIZ)
Certificaat van deelname

Sprekers

Jojanneke Kant

Jojanneke Kant is huisarts in Voorburg en daarnaast kaderarts spoedzorg. Ze is initiatiefnemer van het scholingsplatform Triage24 en geeft veel cursussen op het gebied van acute zorg.

Bloom communicatie met zorg

Bloom zal tijdens deze cursus het deel over communicatie verzorgen. Communicatie is namelijk de sleutel tot verbinding. Tussen arts en doktersassistent of triagist. In het patiëntencontact. En in de aansturing van een zorgteam.

Probeer ook onze andere modules